Četrtošolci ustvarjajo

Pozdravljeni!

Jakob, 4. B

Tudi učenci 4. razredov med učenjem doma pridno ustvarjajo in svoje izdelke pošiljajo učiteljem razrednega pouka in podaljšanega bivanja. Na ta način ohranjamo stike, spodbujamo h kreativnosti in skrbimo za pozitivno vzdušje v udobju naših domov.

Vsi učenci so se v preteklem tednu zelo veliko zadrževali na svežem zraku in za svoje zdravje skrbeli z gibanjem v naravi. Poleg tega pa so pri različnih predmetih ustvarjali tudi najrazličnejše izdelke.  Za svoje mame so izdelali manjše pozornosti in jim jih podarili ob materninskem dnevu. Nekateri so barvali kamenčke, drugi so pekli, spet tretji so izdelovali likovne izdelke iz domačih predmetov ter na temo predstave Kosovirja na leteči žlici, ki smo si jo ogledali, ko smo bili še v šoli. Nekateri so se zabavali tudi s pihanjem milnih mehurčkov skozi regratova stebelca. Pri naravoslovju so izdelali vodni filter in čistili umazano vodo, za boljšo ozaveščenost glede koronavirusa pa so pri likovnem pouku izdelali tudi plakate na temo »Ostani doma«. Učenci podaljšanega bivanja so si čas krajšali z doma izdelano kocko, ki jim služi kot družabna igra. Skratka – za nami je pester teden. 🙂

Pohvaliti je treba tudi iznajdljivost učencev, saj so si nekateri doma izdelali pomagala za učenje snovi in celo urnik za pouk doma.

Vabljeni, da si ogledate galerijo naših izdelkov.

Za četrte razrede:

Blaž Gec
Veronika Norčič
Maja Čeh
Vesna Perhavec
Eleonora Stanić Ostrouška

(Visited 12 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja